Algemene informatie

Archiveren doe je met Jalema Filing Systems

Archiveren doe je met het Jalema SysteemJalema Filing Systems levert (maatwerk) oplossingen voor opbergproblemen van grote en kleine bedrijven, instellingen en overheid. Steeds op basis van de ruimte- en tijdbesparende éénpuntsophanging aan de dossiers en archiefmappen. Jalema is marktleider met archief- en informatiesystemen in de gezondheidszorg en de grafische industrie.

Daarnaast heeft Jalema een sterke marktpositie binnen de overheid en dienstverlenende sector. De producten bieden adequate oplossingen voor het archiveren van de complete administratie, tekeningen, cd’s, boekhouding etc. Jalema levert totaaloplossingen; van advisering tot implementatie. Producten die deel uitmaken van die oplossing kunnen zijn: software, dossiers, rekken, etc.  Een voordeel is dat Jalema als één van weinige fabrikanten rechtstreeks aan de klant leveren. Opberging en archief op maat.

Jalema: voor optimaal archiefbeheer

Jalema biedt u het deskundig advies, de tijd- en ruimtebesparende systematiek en de middelen die u nodig hebt voor optimaal archiefbeheer.

Kostenbesparing op archiefbeheer

Door onze efficiënte archiefoplossingen kunnen uw medewerkers meer tijd besteden aan andere doelgerichte werkzaamheden en wordt de informatie snel gevonden. Zie hieronder de verdeling van de kosten die u normaal gesproken kwijt bent aan archiefbeheer.

Archiveren met Jalema

Kostenverdeling

Personeelskosten: ca. 90%
Ruimtekosten:ca. 3%
Materiaalkosten: ca. 7%

Voor elke behoefte een oplossing:

Fysiek archiefbeheer

Archiefbeheer met de laterale archiefsystemen van Jalema met mappen, cd/dvd mappen, archiefkasten (staand, verrijdbaar, roterend), rekken, kleurcodering, nuttige accessoires en software om het te beheren. Of u nu hangend of staand wilt archiveren, Jalema biedt u de mogelijkheden.

Extern archiefbeheer

U kunt kiezen voor het hoogwaardig archiefbeheer op dossierniveau (dynamisch archief), maar ook voor archiefbeheer van uw statisch archief. Kijk op www.archiefspecialist.com

Archiefspecialist biedt u een veilige, gemakkelijke en kostenbesparende oplossing voor externe opslag van(semi-)statisch archief waarop bewaarplicht rust. Vaak archieven waaruit maar een enkele keer een dossier moet worden geraadpleegd.

Archief-verhuizingen

Er staat een fusie of nieuwbouw voor de deur. Wij zorgen ervoor dat uw complete archief (rekken, mappen) professioneel wordt verhuisd door de ervaren Jalema monteurs die dagelijks met de systemen werken. Archiefbeheer komt zo niet in gevaar. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@jalema.com

Elektronisch archief en digitalisering

I-FourC: Digitalisering van uw documentenEenvoudige en uitgebreide software voor archiefbeheer, voor inzicht en overzicht van alle informatie binnen een organisatie en mogelijkheden om uw (statisch) archief te digitaliseren. Op het gebied van digitalisering werkt Jalema samen met I-FourC. Als wereldwijde autoriteit op het gebied van digitalisering biedt I-FourC een unieke combinatie van digitale dienstverlening en softwareontwikkeling, waarbij alles draait het optimaliseren van (digitale) documentstromen.

De unieke wijze van digitaal archiveren en archiefbeheer wordt gecombineerd met de nieuwste en meest geavanceerde technologie die inhouse ontwikkeld wordt. Kijk voor meer informatie op www.i-fourc.com

Advies over archiefbeheer

Onze deskundige Account Managers staan u desgewenst terzijde bij een zorgvuldige inventarisatie van uw situatie en wensen en met het verstrekken van tijd-, ruimte- en kostenbesparende adviezen m.b.t. archiefbeheer. Neem contact met ons op.