JalemaClip

De JalemaClip is hét hechtmechaniek voor het bundelen van documenten en uniek in zijn soort. De JalemaClip doet al ruim 65 jaar dienst en is al vele jaren een bestseller bij de kantoorvakhandel. Qua vorm is de clip gedurende de tijd ingrijpend veranderd. De productontwikkelaars van Jalema zijn continu bezig met het optimaliseren van de clip. De actuele versie van de JalemaClip is ergonomisch vormgegeven en wordt gemaakt van duurzame materialen.

Voordelen
Jaarlijks produceert Jalema ruim 25 miljoen JalemaClips die de hele wereld over gaan. In vergelijking met andere hechtmechanieken heeft de JalemaClip diverse voordelen. Zo kunnen vellen in een handomdraai worden uitgenomen of tussengevoegd en kan er als een boek door het document worden gebladerd terwijl de pagina’s geheel leesbaar blijven. Indien er een bladzijde moet worden gekopieerd, hoeven er geen bladen worden uitgenomen. In vergelijking met een ordner heeft de clip het grote voordeel dat het document niet meer ruimte in beslag neemt dan nodig is. De JalemaClip is lood- en cadmiumvrij.

Vele versies
Naast de standaard JalemaClip is er een zelfklevende clip, waarmee een omslagmap eenvoudig in een hechtmap kan worden getransformeerd, én een clip met inhangstrip, waarmee meerdere projecten in een map of ordner kunnen worden opgeborgen. Jalema biedt ook de JalemaClipex, die is bedoeld voor langdurige bewaring. Dit hechtmechaniek bevat geen weekmakers waardoor schade aan waardevolle archiefstukken wordt voorkomen en documenten ruim 100 jaar kunnen worden bewaard.

Mappen met clip
Jalema heeft een breed scala stevige en kleurrijke mappen in het assortiment. Om de toepasbaarheid van de succesvolle JalemaClip uit te breiden, is de clip toegevoegd aan de mappen van o.a. Avanti, Secolor en Serie E. Een werkmap met clip is namelijk vaak eenvoudiger mee te nemen dan een ordner.

Maak nu kennis met de JalemaClip en de bijbehorende producten!

Page

Products 1-12 of 23

per page
Set Descending Direction
Page

Products 1-12 of 23

per page
Set Descending Direction
Newsletter