Specials

Specials en private label producten

Ondanks het brede assortiment aan standaard mappen komt het geregeld voor dat u toch net iets anders wilt, of de eigenschappen van een aantal mappen wil combineren. U heeft bijvoorbeeld een map gezien die u graag wil aanpassen qua formaat of uitvoering, of u wil de map laten bedrukken met een eigen logo. Jalema heeft de expertise en de capaciteit om het te realiseren.

Het is niet altijd eenvoudig om een map samen te stellen die perfect voldoet aan uw wensen en eisen. Het is daarom ook van wezenlijk belang dat u zich een aantal kritische vragen stelt om te komen tot een ideale map. De map kan geheel naar eigen wensen en behoeften gemaakt worden (in oplages van 500 tot 100.000 stuks). Denk daarbij bijvoorbeeld aan: - Afwijkend formaat. - Verschillende op meerdere hechtmechanieken in één map (bijv. JalemaClip en/of strip en dekplaatje). - Een extra insteekvak of juist geen insteekvak. - De kleur van de map (uw eigen huisstijl). - De bedrukking (bijv. eigen logo, gebouw, firmanaam of tekst). - Diverse druktechnieken (bijv. vernisdruk) etc. - Verschillende kartonsoorten.

U wilt een eigen lijn van bepaalde producten? Wij produceren ook private label producten. Voor grotere series zijn wij graag bereid en heel goed in staat om artikelen te produceren met uw merk, logo en specificaties tegen zeer concurrerende prijzen. Of het nu gaat om brievenbakjes met uw eigen naam/logo of om bedrijfsformulieren of mappen. Jalema maakt het graag voor u. Net als voor de vele klanten waarvoor we al jaren private labels produceren.

Vraag vrijblijvend een advies en offerte aan. Wij helpen u graag Wij denken mee, wij produceren snel en leveren kwaliteit.

Wij garanderen u de kwaliteit en flexibiliteit van een Nederlands productiebedrijf. Reeds vele klanten gingen u voor dus informeer vrijblijvend naar de referenties en mogelijkheden via onze afdeling Sales Support (0800 022 93 03)

Bulletin d'information